Λίγα Λόγια

To personal  training είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης. Προσαρμόζουμε ασκήσεις που φαίνονται ευχάριστες στον ασκούμενο και ο ασκούμενος επιλέγει μέσα από μια ποικιλία ασκήσεων που του προτείνουμε,  εκείνες που του αρέσουν περισσότερο! Προσφέρουμε διατροφική και ψυχολογική υποστήριξη όλο  το 24ωρο.  Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο στις ανάγκες του ασκούμενου!!

Καταγράφουμε τους πόντους του σώματος , το σωματικό βάρος και κάνουμε λιπομέτρηση. Έτσι σε ένα  μήνα έχουμε ακριβή εικόνα της εξέλιξης… Τα αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί, αποδεικνύουν ότι αν ο ασκούμενος μπορέσει να τηρήσει το διατροφολογικό πλάνο πετυχαίνουμε απώλεια μέχρι και 10 κιλών σε ένα μήνα! Η  άσκηση είναι το ευχάριστο κομμάτι της διαδικασίας, αφού το πρόγραμμα θα προσαρμοστεί με ασκήσεις που θα επιλέγει ο ασκούμενος  και θα είναι κατάλληλες για τις ανάγκες του.

Το πρόγραμμα διαρκεί μία ώρα και  εκτελείται με την χρήση μοντέρνων οργάνων γυμναστικής,  μπάρες, ιμάντες αιώρησης (TRX), ποδήλατα spinning, ελεύθερα βάρη, ζώνες και γιλέκα αντιστάσεων σε ένα stage με γκαζόν και γηπεδικό ταρτάν στα 400 τμ χώρο μας .

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα!! Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!! Με την βοήθεια του προπονητή, σας εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα και μέσα απο την διαπροσωπική σχέση ασκουμένου και γυμναστή θα δείτε οτι έχετε τη δύναμη να καταπλήξετε τον εαυτό σας!!

SMALL GROUP PERSONAL

Το πρόγραμμα διαρκεί μία ώρα και  εκτελείται με την χρήση μοντέρνων οργάνων γυμναστικής,  μπάρες, ιμάντες αιώρησης (TRX), ποδήλατα spinning, ελεύθερα βάρη, ζώνες και γιλέκα αντιστάσεων σε ένα stage με γκαζόν και γηπεδικό ταρτάν στα 400 τμ χώρο μας . Τα groups είναι μέχρι 6 άτομα για να είναι εφικτή η επίβλεψη όλων των ασκούμενων.

Η άσκηση διαρκεί ένα λεπτό και πραγματοποιούμε τουλάχιστον δύο ασκήσεις για να ολοκληρώσουμε ένα σετ, με 30 δεύτερα διάλειμμα.

Ο προπονητής βοηθάει στην σωστή εκτέλεση της άσκησης και στην εμψύχωση των ασκούμενων.

Ο κάθε ασκούμενος εκτελεί δικές του ασκήσεις ανάλογα με τους στόχους του. Προγράμματα θα βρείτε όλη την ημέρα από τις 8 πμ έως τις 9 μμ.

Στα προγράμματα πετυχαίνουμε απώλεια 600 θερμίδων και όταν η προσπάθεια του ασκούμενου είναι έντονη έχει καταγραφεί απώλεια έως κ 1000 θερμίδων.

Είναι χαρά μας να σας προτείνουμε τον τρόπο για να φτάσετε στον στόχο σας!

PILATES REFORMER

Ασκηση βασισμένη στην θεραπεία και στην ενδυνάμωση μυών του σώματός σας που τώρα δεν γνωρίζετε καν την ύπαρξή τους στα μοντέρνου σχεδιασμού κρεβάτια pilates σε group έως 6 ατόμων. Στο πρόγραμμα του pilates reformer  χρησιμοποιούμε τους μύες, που στην καθημερινότητα μας αφήνουμε να αδρανούν. Το reformer Pilates, διατείνει τους μύες, βοηθάει στην κινητικότητα των συνδέσμων, ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη και δυναμώνει την μέση, τον αυχένα και την πλάτη,  και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Συστήνετε από ορθοπεδικούς και φυσιοθεραπευτές για την αντιμετώπιση τραυματισμών. Από τα πρώτα μαθήματα αισθάνεσαι την διαφορά!